Welkom op de website van het 7th Street Kerstfestival 2020!

  

                                              

 

                                                    April 2020

 

We zijn weer een maand verder en door de Corona perikelen hebben sommige koren hun deelname helaas ingetrokken. Dit betekend dat we nog vier plekken te vergeven hebben.

We blijven positief en hopen echt dat we in december weer kunnen zingen met elkaar, we gaan er iets moois van maken. Mocht je denken wij willen graag meedoen met onze vereniging, we hebben al zoveel optredens moeten cancelen, meld je dan nu aan er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

                                                   Maart 2020 

In deze bizarre tijd, welke het Coronavirus veroorzaakt, hebben wij als koor, net zoals vele andere verenigingen met keuzes te maken. Het is fijn te ondervinden dat er saamhorigheid is tussen onze leden maar ook tussen die met andere verenigingen in dit Corona tijdperk.

We leven op dit moment in een vreemde realiteit die we een aantal weken geleden niet hadden bedacht. Na het annuleren van optredens en repetities werken we ondanks alles hard aan ons kerstfestival “Jingle all the way” in de hoop op betere tijden, en dat dit doorgang kan vinden.

Het openbare leven is vrijwel tot stilstand gekomen. We worden teruggeworpen op zaken die nog van betekenis zijn. Zoals steun, het omzien naar elkaar. Wij vragen iedereen goed op elkaar te letten. Elkaar te bemoedigen als het even tegen zit. Elkaar te waarderen met de inzet die wordt gedaan, hoe groot of klein deze ook is.

We zijn blij met de eerste aanmeldingen voor ons festival en sporen andere koren aan dit voorbeeld te volgen. Samen gaan we door deze moeilijke tijden, en hopen dat we dit op     

19 december met een mooi feest kunnen afsluiten.

Wij wensen iedereen veel sterkte en hopelijk tot december in goede gezondheid.

                                                 Februari 2020

De Locatie is de Pelgrimskerk aan de Reyerdijk 51, 3079 NC Rotterdam. Tevens zal er een kerstmarkt zijn.

                                                 

                                                  Januari 2020

De laatste kerstklanken zijn net verdwenen. De kerstarrangementen verdwijnen weer voor een jaartje in een la. De kerstperiode heeft evenveel lovers als haters……maar, we kunnen er niet omheen......... Wat is een kerst zonder kerstkoren en kerstliederen............... Zeg nou zelf, dat is gewoon geen kerst. 

Met die gedachte willen wij, 7th Street Pop en Rockkoor, op zaterdag 19 December 2020, een kerstfestival organiseren. We zijn momenteel al op zoek naar een sfeervolle locatie. We willen deze dag opluisteren met 12 koren, die een concert kunnen geven van ongeveer 30 minuten. We zoeken koren in verschillende genres. Niets is leuker dan het publiek te verrassen met jouw invulling van kerst. Neem als voorbeeld, Afrikaanse kerstliedjes, een kinderkoor, een mannenkoor of misschien heeft juist jouw koor iets speciaals ? Laat het ons dan ook zeker weten ! De entree voor de koorleden én supporters bedraagt € 5,00 p.p.

Op deze pagina vindt u als koor, én als bezoeker alle informatie die u nodig

heeft en zal steeds bijgewerkt worden zodra er nieuwe informatie is.
 

 

De Locatie is de Pelgrimskerk in IJsselmonde.

Adres: Reyerdijk 51, 3079 NC Rotterdam

 

 

Veel plezier en tót 19 december bij het 7th Street Kerstfestival 2020!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now