Welkom op de website van het 7th Street Kerstfestival 2021!

  

                                                

                                                 September 2021

 

Hebben jullie de afgelopen 18 maanden ook zo weinig of misschien wel helemaal niet kunnen zingen ?Waarschijnlijk kijken jullie er dan (net als wij), echt naar uit om dit weer een keer te kunnen doen. 

We zijn inmiddels alweer volop bezig met de voorbereidingen en hebben dan ook super veel zin in ons Kerstfestival.

De Pelgrimskerk in Rotterdam IJsselmonde, is een echte sfeervolle locatie. Én,......niet onbelangrijk.......... een grote zaal. Dus afstand houden is erg goed mogelijk.

Uiteraard willen we wel graag kerstsongs horen. Dat mogen Nederlandse, Engelse of bijvoorbeeld Afrikaanse kerstsongs zijn.

Begint het nu toch wel te kriebelen........ overleg dan met jullie vereniging en laat ons dan weten of jullie interesse hebben om met ons mee te doen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus haast is geboden.

 

De “officiële“ inschrijving is voor 1 november 2021 .

                                                   Juni 2021

Festivals en andere grote evenementen kunnen vanaf 30 juni 2021 weer doorgaan op volledige capaciteit. Dat heeft het kabinet afgelopen vrijdag bekendgemaakt.

Wij gaan ervan uit dat ons festival dit jaar wel plaats kan vinden.

Binnenkort komen we met meer informatie en de reeds ingeschreven koren zullen wij benaderen.

Door de situatie zijn er enkele koren afgehaakt dus heb je zin om mee te doen met

ons kerst festival schrijf je dan nu in.

   

                                                 Oktober 2020

Door alle nieuwe maatregelen en ontwikkelingen omtrent Corona, en het feit dat verscheidene koren nauwelijks, tot niet hebben kunnen repeteren, zijn wij als Bestuur

helaas genoodzaakt om het komende Kerstfestival “Jingle all the Way” te annuleren.

Gelukkig kunnen wij jullie al wel een nieuwe datum doorgeven.

Het Kerstfestival wordt namelijk verzet naar zaterdag 18 december 2021.

Wij gaan er vanuit dat we volgend jaar zonder maatregelen een geweldig Kerstfestival

neer kunnen zetten en er alsnog een fantastische dag van gaan maken.

Blijf gezond en hopenlijk tot volgend jaar !

                                               September 2020

Nu dat de tweede golf van Corona voor de deur staat wordt de kans steeds kleiner dat we in december ons festival kunnen verwezenlijken. Wat is het een lastige tijd! Wat missen we onze optredens! Sinds juli mochten we weer repeteren, maar niet ieder koor heeft dit ook aangedurfd. Het betekend dat de tijd tot 19 december steeds korter wordt, en verschillende koren nauwelijks hebben kunnen repeteren. Wij verheugen ons allemaal op dit festival, maar belangrijkers is blijf veilig en gezond en houdt plezier in zingen.

We houden jullie op de hoogte. 

                                                   

                                                 Augustus 2020

De regels van het RIVM worden steeds aangepast aan de situatie, de vraag is dan natuurlijk hoe het in december gaat. Het is koffiedik kijken. We willen in de 2e week van november over het doorgaan van het festival een definitieve beslissing nemen. Bij het niet doorgaan wordt het festival verplaatst naar zaterdag 18 december 2021.

                                         Mei 2020, tijden veranderen

 

Omdat alles wat we nu schrijven of verwachten over een dag alweer verouderd is,

gaan we er toch vanuit dat het festival op 19 december 2020 doorgang zal vinden.

We blijven positief en mochten er zich onverhoopt toch omstandigheden voordoen waardoor

we het festival moeten annuleren dan hebben we de mogelijkheid om het door te schuiven naar volgend jaar 18 december 2021. Maar voor alsnog gaan we daar niet van uit.

                                                    April 2020

 

We zijn weer een maand verder en door de Corona perikelen hebben sommige koren hun deelname helaas ingetrokken. Dit betekend dat we nog vier plekken te vergeven hebben.

We blijven positief en hopen echt dat we in december weer kunnen zingen met elkaar, we gaan er iets moois van maken. Mocht je denken wij willen graag meedoen met onze vereniging, we hebben al zoveel optredens moeten cancelen, meld je dan nu aan er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

                                                   Maart 2020 

In deze bizarre tijd, welke het Coronavirus veroorzaakt, hebben wij als koor, net zoals vele andere verenigingen met keuzes te maken. Het is fijn te ondervinden dat er saamhorigheid is tussen onze leden maar ook tussen die met andere verenigingen in dit Corona tijdperk.

We leven op dit moment in een vreemde realiteit die we een aantal weken geleden niet hadden bedacht. Na het annuleren van optredens en repetities werken we ondanks alles hard aan ons kerstfestival “Jingle all the way” in de hoop op betere tijden, en dat dit doorgang kan vinden.

Het openbare leven is vrijwel tot stilstand gekomen. We worden teruggeworpen op zaken die nog van betekenis zijn. Zoals steun, het omzien naar elkaar. Wij vragen iedereen goed op elkaar te letten. Elkaar te bemoedigen als het even tegen zit. Elkaar te waarderen met de inzet die wordt gedaan, hoe groot of klein deze ook is.

We zijn blij met de eerste aanmeldingen voor ons festival en sporen andere koren aan dit voorbeeld te volgen. Samen gaan we door deze moeilijke tijden, en hopen dat we dit op     

19 december met een mooi feest kunnen afsluiten.

Wij wensen iedereen veel sterkte en hopelijk tot december in goede gezondheid.

                                                 Februari 2020

De Locatie is de Pelgrimskerk aan de Reyerdijk 51, 3079 NC Rotterdam. Tevens zal er een kerstmarkt zijn.

                                                 

                                                  Januari 2020

De laatste kerstklanken zijn net verdwenen. De kerstarrangementen verdwijnen weer voor een jaartje in een la. De kerstperiode heeft evenveel lovers als haters……maar, we kunnen er niet omheen......... Wat is een kerst zonder kerstkoren en kerstliederen............... Zeg nou zelf, dat is gewoon geen kerst. 

Met die gedachte willen wij, 7th Street Pop en Rockkoor, op zaterdag 19 December 2020, een kerstfestival organiseren. We zijn momenteel al op zoek naar een sfeervolle locatie. We willen deze dag opluisteren met 12 koren, die een concert kunnen geven van ongeveer 30 minuten. We zoeken koren in verschillende genres. Niets is leuker dan het publiek te verrassen met jouw invulling van kerst. Neem als voorbeeld, Afrikaanse kerstliedjes, een kinderkoor, een mannenkoor of misschien heeft juist jouw koor iets speciaals ? Laat het ons dan ook zeker weten ! De entree voor de koorleden én supporters bedraagt € 5,00 p.p.

Op deze pagina vindt u als koor, én als bezoeker alle informatie die u nodig

heeft en zal steeds bijgewerkt worden zodra er nieuwe informatie is.
 

2021.png

 

De Locatie is de Pelgrimskerk in IJsselmonde.

Adres: Reyerdijk 51, 3079 NC Rotterdam

 

 

Veel plezier en tót 18 december bij het 7th Street Kerstfestival 2021!